ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ματσιούλις και επίσημα για τρίτη σερί σεζόν

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι και επίσημα τη νέα σεζόν ο Γιόνας Ματσιούλις, με την "Ένωση" να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γιόνας Ματσιούλις (35 χρονών, 2.03 μέτρα) θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και την σεζόν 2020/21. Σε μία αναμενόμενη κίνηση, οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του Λιθουανού φόργουορντ, ο οποίος ετοιμάζεται για την τρίτη χρονιά του στην ομάδα.

Ο Ματσιούλις πήρε την σκυτάλη από τους Μάρκους Σλότερ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Κιθ Λάνγκφορντ, οι οποίοι επίσης ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, με την "Ένωση" να έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Γιανίκ Μορέιρα, Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Γόντικα.

Την σεζόν 2019/20 ο Ματσιούλις είχε 6.9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στη Basket League και 9.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 39.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την παραμονή του Λιθουανού:

"Η ΑΕΚ Β.C. πιστή στο πλάνο πρωταθλητισμού συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθεια δημιουργίας ενός συνόλου, που θα διεκδικεί πάντα τα υψηλά.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι συνήψε σήμερα (02/08) συμφωνία με τον Γιόνας Ματσιούλις. Ο διεθνής Λιθουανός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της περιόδου 2020-2021. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα για 3η συνεχόμενη περίοδο. Με τον Γιόνας εκ των πρωταγωνιστών η ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2019 και το Κύπελλο Ελλάδος του 2020.

Μαζί Γιόνας για τα σπουδαία, που έρχονται...".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ