ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία Ματσιούλις, παίρνει σειρά ο Σαντ-Ρος

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία Ματσιούλις, παίρνει σειρά ο Σαντ-Ρος
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Γιόνας Ματσιούλις και Χάουαρντ Σαντ-Ρος για την ανανέωση των συμβολαίων τους, με τον πρώτο να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει αναλάβει και επίσημα καθήκοντα, στην ΑΕΚ προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την σεζόν 2019/20, όπου προτεραιότητα αποτελούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Γιόνας Ματσιούλις και Χάουαρντ Σαντ-Ρος, με αμφότερους να έχουν δείξει προθέσεις παραμονής.

Πιο προχωρημένη αυτή τη στιγμή είναι η υπόθεση του Ματσιούλις, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με την ΑΕΚ. Ο Λιθουανός ήταν ο στυλοβάτης της "Ένωσης" από το ξεκίνημα της σεζόν, με τον τραυματισμό του να έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση στης "Ένωσης" στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στα 34 του χρόνια, ο Ματσιούλις περνάει καλά στην Ελλάδα, η οικογένειά του αισθάνεται άνετα στην χώρα μας και αν δεν προκύψει κάποια τρελή οικονομική πρόταση από κάποια ομάδα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα συμφωνήσει.

Ο Σαντ-Ρος από την πλευρά του δεν έκρυψε κι αυτός με την σειρά του ότι θέλει να μείνει. Για την περίπτωσή του υπάρχει θετική εισήγηση από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που έχει σε εκτίμηση το All Around παιχνίδι του Κουβανού και την ικανότητά του να μαρκάρει όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Οι πρώτες συζητήσεις έδειξαν ότι υπάρχει σημείο επαφής, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Βασίλη Τολιόπουλο, χωρίς πάντως να έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία, ενώ αναμονή υπάρχει σχετικά με το αν θα ενεργοποιηθεί η option στο συμβόλαιο του Ντιλρόι Τζέιμς, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με ομάδα από τις Φιλιππίνες για να πάρει μέρος σε 4 αγώνες το καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ