ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά σε Κέντρικ Ρέι

ΑΕΚ: Κοντά σε Κέντρικ Ρέι
EUROKINISSI

Ο Κέντρικ Ρέι είναι ο εκλεκτός του Ηλία Παπαθεοδώρου για την θέση του γκαρντ στην ΑΕΚ, με την "Ένωση" να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Το όνομα αυτού, Κέντρικ Ρέι (25 χρονών, 1.88 μέτρα)! Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ αρέσει πολύ στην ΑΕΚ, με την "Ένωση" να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ο Ρέι είναι ένας παλιός γνώριμος της ΑΕΚ, αφού την σεζόν 2017/18 είχε τεθεί αντίπαλός της με την φανέλα της Νίμπουργκ στην φάση των 16 του Basketball Champions League. Στον πρώτο αγώνα μάλιστα είχε σημειώσει 30 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 98-88, πριν έρθει στον δεύτερο αγώνα ο Κέβιν Πάντερ με ένα μεγάλο τρίποντο να δώσει τη νίκη με 93-82 στην ΑΕΚ και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά.

Την σεζόν 2018/19 αρχικά αγωνίστηκε στη Μακάμπι, ενώ τελικά έκλεισε την σεζόν στη Λε Μαν, αριθμώντας 10.5 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 39.3% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ρέι είναι ένας εκρηκτικός κόμπο γκαρντ, με ικανότητα στο σκοράρισμα, ο οποίος πάντως παρά το ύψος του είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ παρά πόιντ γκαρντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ