ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά σε Γκίκα, "βλέπει" και Σαλούστρο!

ΑΕΚ: Κοντά σε Γκίκα, "βλέπει" και Σαλούστρο!

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκο Γκίκα, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Χρήστου Σαλούστρου.

Η ΑΕΚ αρχίζει να ενεργοποιείται σιγά-σιγά στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά την συμφωνία με τον Βασίλη Τολιόπουλο και τις προχωρημένες επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων των Γιόνας Ματσιούλις και Χάουαρντ Σαντ-Ρος, η "Ένωση" βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Νίκου Γκίκα, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Χρήστου Σαλούστρου.

Ο 28χρονος γκαρντ βρισκόταν καιρό στα υπόψιν της ΑΕΚ, η οποία θέλει να αποκτήσει Έλληνες σε καλή μπασκετική ηλικία και με παραστάσεις, ενώ πάνω στην ίδια λογική σκέφτεται να κινηθεί και για την περίπτωση του Χρήστου Σαλούστρου.

Προς το παρόν πάντως έχει εστιάσει την προσοχή της στον Γκίκα, με τον οποίο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Όσο για τον Σαλούστρο, είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει.

Την σεζόν 2018/19 ο Γκίκας είχε 5.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Σαλούστρος είχε 5.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής. Αμφότεροι μάλιστα κατάφεραν χάρη στις εμφανίσεις τους να κληθούν στην Εθνική Ανδρών στα "παράθυρα" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ