ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κλείνει τον Μάρκους Σλότερ

ΑΕΚ: Κλείνει τον Μάρκους Σλότερ
Eurokinissi EUROKINISSI

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Σλότερ, του 34χρονου σέντερ που έχει εξαετή εμπειρία από την EuroLeague με την Ρεάλ, την Νταρουσάφακα και την Μπάμπεργκ (VIDEO).

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν θα αποτελέσει τη μοναδική μεγάλη μεταγραφή Αμερικανού παίκτη αυτό το καλοκαίρι για την ΑΕΚ . Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση μιας ακόμα σπουδαίας προσθήκης, καθώς έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάρκους Σλότερ, ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο 34χρονος σέντερ θα αποτελέσει ουσιαστικά τον διάδοχο του Βινς Χάντερ στην φροντ λάιν της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό αθλητή με πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Σλότερ έχει παίξει στο παρελθόν μεταξύ άλλων ομάδων σε Μπάμπεργκ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νταρουσάφακα, Βίρτους Μπολόνια, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ.

Ο Σλότερ έχει παίξει έξι σεζόν στην EuroLeague και συγκεκριμένα από το 2011 έως το 2017, έχοντας 4,4 πόντους και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 134 αγώνες. Την προηγούμενη σεζόν είχε 8,1 πόντους, 7,9 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα ανά αγώνα στο τουρκικό πρωτάθλημα.


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ