ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Κατοστάρα στο Μαρούσι χωρίς διεθνείς και τραυματίες

MEDIA DAY ÔÇÓ ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ÔÇÓ ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξι παίκτες έμειναν εκτός αγώνα, όμως η ΑΕΚ συνέτριψε το απόγευμα της Τετάρτης (5/12) με το εντυπωσιακό 100-39 το Μαρούσι της Β' Εθνικής σε φιλικό ματς στο βοηθητικό κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μια καλή ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ και του Αμαρουσίου (συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής) στο βοηθητικό κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αναμέτρηση (100-39) την οποία παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν είχε στη διάθεσή του τρεις διεθνείς, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Γιόνας Ματσιούλις και τον Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις, άφησε εκτός αγώνα τους τραυματίες Χάρη Γιαννόπουλο, Βασίλη Ξανθόπουλο, Βασίλη Καββαδά και έδωσε χρόνο συμμετοχής στους εφήβους Σπύρογλου και Τίγκα.

Γιώργος Τσαλμπούρης με 24 πόντους και Νίκος Ρογκαβόπουλος με 17 ήταν οι δύο που ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, με τους ηττημένους να κάνουν ένα πολύ δυνατό τεστ και τον Γιώργο Σουρλή να αντιμετωπίζει την ομάδα από με την οποία συστήθηκε στο μπασκετικό κοινό της Ελλάδας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-9, 51-27, 75-32, 100-39

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γκρίφιν 4, Σαντ-Ρος 6 (1), Τσαλμπούρης 24 (2), Σάκοτα 13 (2), Τίγκας 9, Ρόμπερσον 9, Χάντερ 13, Μωραΐτης, Σπύρογλου 5 (1), Ρογκαβόπουλος 17

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ