ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η συγγνώμη των οπαδών στον Παπαθεοδώρου

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί της Κρήτης ζήτησαν συγγνώμη από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για το περιστατικό της 27ης Οκτωβρίου μετά το ματς με το Ρέθυμνο και αναγνώρισαν την μεταμόρφωση της ΑΕΚ που έφερε και το Κύπελλο.

Ήταν 27 Οκτωβρίου 2019, όταν η ΑΕΚ γνώριζε την ήττα από το Ρέθυμνο, τέταρτη σε πέντε αγώνες της EKO Basket League. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι κιτρινόμαυροι βυθίστηκαν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για να έρθουν οι πρώτες γκρίνιες από πλευράς οπαδών.

Αυτές εκφράστηκαν εντόνως τότε προς το πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, από μερίδα που βρέθηκε στο "Μελίνα Μερκούρη" για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και περίμενε μετά το τέλος της έξω από τα αποδυτήρια τον Έλληνα τεχνικό. Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για το κακό ξεκίνημα της ομάδας εντός συνόρων και τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα.

Εκείνη η ήττα από το Ρέθυμνο στις 27 του περασμένου Οκτώβρη ήταν και η τελευταία της ΑΕΚ στις εγχώριες διοργανώσεις. Ακολούθησε ένα αήττητο σερί 12 αγώνων στην ΕΚΟ Basket League και άλλων τριών στο Κύπελλο (σημειολογικά αναφέρουμε πως η πρώτη νίκη στον θεσμό ήταν σε βάρος του Ρεθύμνου) για να φτάσει η Ένωση μέχρι την κατάκτησή του.

Τέσσερις σχεδόν μήνες μετά, έπειτα από την αήττητη πορεία του πρωταθλήματος και την επιτυχία του Κυπέλλου, ήρθε η ώρα της παραδοχής και της αναγνώρισης. Τόσο του... λάθους από πλευράς οπαδών, όσο και της μεταμόρφωσης της "Βασίλισσας", την οποία είχε υποσχεθεί ο Έλληνας τεχνικός μετά από εκείνο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μετά τον τελικό στα "Δύο Αοράκια", ηγετικό στέλεχος του συνδέσμου της ΑΕΚ στο Ηράκλειο Κρήτης μίλησε στον Ηλία Παπαθεοδώρου και τού απολογήθηκε για εκείνο το περιστατικό: "Συγγνώμη κόουτς, είχες δίκιο. Είχες πει πως θα φτιάξεις την εικόνα της ομάδας και το έκανες", φέρεται να του είπε, εκφράζοντας και τους υπόλοιπους Κρητικούς οπαδούς της Ένωσης, όπως και εκείνους φυσικά που είχαν εκφράσει εντόνως τα παράπονά τους στο περιστατικό που είχε εκτυλιχθεί έξω από τα αποδυτήρια του "Μελίνα Μερκούρη" προ τεσσάρων μηνών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ