ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Η εμπνευσμένη ομιλία του Μπάνκι για το χρυσό σήμα στην καρδιά

ΑΕΚ: Η εμπνευσμένη ομιλία του Μπάνκι για το χρυσό σήμα στην καρδιά

Με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Ντιζόν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ο Λούκα Μπάνκι έδωσε μία υπέροχη ομιλία στους παίκτες του για να τους "ξυπνήσει".

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες τη Ντιζόν (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League , θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Προμηθέα για την Basket League . Με την "Ένωση" να έχει δύσκολο έργο, ο Λούκα Μπάνκι φρόντισε με μία εμπνευσμένη ομιλία να προσπαθήσει να "ξυπνήσει", αλλά και να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε και έλαβε μία φανέλα της ΑΕΚ και κάλεσε τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου, τους έδειξε το οικόσημο του Basketball Champions League που υπάρχει αριστερά στην φανέλα και συμβολίζει την κατάκτηση του περσινού τίτλου και τους είπε: " Πόσες ομάδες έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα; Δύο. Η μία είναι η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό, που φοράμε αυτό το χρυσό σήμα. Το φοράμε επειδή την περασμένη περίοδο η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι είναι προνόμιο να βρισκόμαστε στην ΑΕΚ και πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά με τη δουλειά μας.

Αδικούμε τους εαυτούς μας, την προσπάθειά μας κι αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν. Όλοι θέλουν να κερδίσουν την Πρωταθλήτρια (Ευρώπης). Το είδατε και το περασμένο Σάββατο. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε, ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, και να δείξουμε εμείς μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ