ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γύρισε ο Γκίκας, αργεί η επιστροφή του Γιάνκοβιτς

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Γκίκας ξεπέρασε το πρόβλημα στο μάτι και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ, την ώρα που το ιατρικό team συνέστησε στον Στέφαν Γιάνκοβιτς πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες.

Η εκτός έδρας ήττα από τον Ήφαιστο "πόνεσε", κυρίως όμως "πόνεσε" ο τρόπος με τον οποίο η ΑΕΚ λύγισε στη Λήμνο. Η κακή εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο, η αφλογιστία του Κιθ Λάνγκφορντ και του Κέντρικ Ρέι, η απουσία ενός πόιντ γκαρντ είναι στοιχεία που προβληματίζουν τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε τη Δευτέρα (14/10) τον Νίκο Γκίκα να επιστρέφει στις προπονήσεις καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στο μάτι.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (16/10 στις 19:30) με την Ορτέζ, εκεί όμως δεν πρόκειται να βρίσκεται ο Στέφαν Γιάνκοβιτς που σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρινόμαυρων δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του για τις επόμενες δέκα μέρες.

Ο Σερβοκαναδός φόργουορντ έχει υποστεί ένα οστικό οίδημα στον δεξιό ώμο, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Φραγκίσκος Ξυπνητός, σε συνεργασία με τον επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας, Σταύρο Τόιλο, να του συνιστούν να μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει πως ο Γιάνκοβιτς θα χάσει τον αγώνα με την Ορτέζ την Τετάρτη (16/10), την αναμέτρηση με το Περιστέρι το Σάββατο (19/10), το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ (23/10) και από εκεί και πέρα θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με το Ρέθυμνο (26/10) στο Μελίνα Μερκούρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ