ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έκλεισε ο Εμπάκουε

ΑΕΚ: Έκλεισε ο Εμπάκουε
AP PHOTO/NATI HARNIK

Ο Τρέβορ Εμπάκουε συμφώνησε με την ΑΕΚ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Οι λεπτομέρειες απέμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τρέβορ Εμπάκουε στην ΑΕΚ . Ο 30χρονος ύψους 2,07μ. σέντερ έχει συμφωνήσει και η Ένωση περιμένει μόνο την υπογραφή στο συμβόλαιό του για να "ντυθεί" στα κιτρινόμαυρα και να αποτελέσει τον μπακ-απ του Βινς Χάντερ στο rotation του Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει καλά τον Εμπάκουε από την περσινή σεζόν στην Τορίνο (2017/18) και τον είχε στα υπ' όψιν από το περασμένο καλοκαίρι, πριν τελικά αποκτήσει τον Τάιλερ Ρόμπερσον. Τις τελευταίες ημέρες ο Μπάνκι έψαχνε εκτενώς την αγορά για έναν σέντερ και από τη στιγμή που δεν παρουσιάστηκε κάποια καλύτερη περίπτωση, κατέληξε τελικά στον Αμερικανό από τη Μινεσότα, τον οποίον είχε ουσιαστικά stand by .

Ο Εμπάκουε άρχισε τη φετινή σεζόν στην Γερμανία (Λούντβιγκσμπουργκ) και τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στην Ιαπωνία (Οσάκα Ενέσα). Στην ΑΕΚ ελπίζουν να έρθει στην Αθήνα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί και αυτός στις προπονήσεις, στις οποίες παίρνει από σήμερα μέρος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γκέιμπ Γιορκ.

Photo credits: AP Photo/Nati Harnik

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ