ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έδεσε τον Γιάνκοβιτς και ανακοίνωσε φανέλα-έκπληξη

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την option στο συμβόλαιο του Βλάντο Γιάνκοβιτς ενεργοποίησε η ΑΕΚ, που ανακοίνωσε ότι θα φορέσει φανέλα-έκπληξη στο αυριανό ματς με τη Μπαντίρμα για το Basketball Champions League.

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου έγινε με κάθε επισημότητα τη Δευτέρα (13/1) ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, καθώς οι κιτρινόμαυροι ενεργοποίησαν την option που υπήρχε στο συμβόλαιό του ώστε να το επεκτείνουν για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Γιάνκοβιτς επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο χέρι στη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ράστα Βέχτα για το Basketball Champions League και θα καλύψει τη θέση του σμολ φόργουορντ μαζί με τον Χάρη Γιαννόπουλο και τον Γιόνας Ματσιούλις.

Την ώρα, λοιπόν, που η κίνηση με τον Γιάνκοβιτς δείχνει πως η ΑΕΚ κινείται για γκαρντ ώστε να καλύψει το κενό που υφίσταται στην περιφερειακή της άμυνα μετά από τη μεταγραφή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, οι άνθρωποι της ομάδας ανακοίνωσαν πως στο αυριανό παιχνίδι με τη Μπαντίρμα (14/1 στις 19:00) οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα φορέσουν φανέλα-έκπληξη "η οποία θα ενθουσιάσει όσους έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά" όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Η νέα φανέλα θα πωλείται και από τη μπουτίκ του ΟΑΚΑ, στην είσοδο των VIP, πριν διατεθεί και ηλεκτρονικά από το e-shop της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ