ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ατομικό ο Κέντρικ Ρέι ενόψει Παναθηναϊκού

MEDIA DAY ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Κέντρικ Ρέι, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και από τα εκδοτήρια στην "Ειρήνη".

Και αγιασμό και media day και προπόνηση είχε η Δευτέρα (23/9) για την ΑΕΚ, που συνεχίζει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Basket League 2019/20 στην οποία θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενη τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 28/9 στις 19:00).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Κέντρικ Ρέι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι από το φιλικό ματς με τη Μέγκα Μπέμαξ και κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής. Οι Νίκος Ρογκαβόπουλος - Βασίλης Τολιόπουλος, από την άλλη, ξεπέρασαν τη γαστρεντερίτιδα που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και τέθηκαν στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα συνεχίσουν να διατίθενται και από τα εκδοτήρια στον σταθμό του ΗΣΑΠ "Ειρήνη" από την Τετάρτη (25/9) έως και το Σάββατο (28/9) μεταξύ 10:00 και 19:00. Μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 1164.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ