ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αποθέωση από οπαδούς στην άφιξη των Κυπελλούχων Ελλάδας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Περισσότεροι από 300 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής (16/2) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχθούν τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Καπνογόνα και συνθήματα από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων (VIDEOS).

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (16/2), παρόλ' αυτά περισσότεροι από 300 φίλοι της ομάδας ήταν από νωρίς στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχθούν τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του. Τους Κυπελλούχους Ελλάδας για το 2019/20.

Μόλις τα μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής βγήκαν από την πόρτα εξόδου, οι οπαδοί της Ένωσης άναψαν καπνογόνα και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα, αποθεώνοντας άπαντες. Φυσικά, όπως είναι λογικό, ο Νίκος Ζήσης είχε την τιμητική του, ακούγοντας το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που -μετά από αυτό- ζητούσαν " Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό"!

Με τη βοήθεια της Αστυνομίας, το πούλμαν της ΑΕΚ αποχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγα λεπτά αργότερα, αλλά δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ένωσης που επιβιβάστηκαν στα δικά τους ΙΧ και δημιούργησαν ένα μικρό κομβόι.











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ