ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την παραμονή του Σαντ-Ρος

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την παραμονή του Σαντ-Ρος
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χάουαρντ Σαντ-Ρος για δύο ακόμα χρόνια, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος θα είναι παίκτης της ΑΕΚ για δύο ακόμα χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος (28 χρ., 1μ.98) υπέγραψε σήμερα (14/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2021".

Η παραμονή του Κουβανού γκαρντ/φόργουορντ ήρθε μόλις τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωσης της παραμονής του Γιόνας Ματσιούλις, με την "Ένωση" να διατηρεί στο ρόστερ της έναν ακόμα παίκτη που την σεζόν 2018/19 ήταν εκ των πλέον κομβικών παικτών της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Νίκου Γκίκα, του Βασίλη Τολιόπουλου και του Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Την σεζόν 2018/19 ο Σαντ-Ρος είχε 6.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 6.8 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ