ΑΕΚ

40αρα από τον Μάνι Χάρις στην Κίνα!

40αρα από τον Μάνι Χάρις στην Κίνα!

Ο Μάνι Χάρις - ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ - συνεχίζει απτόητος τα... όργια στο κινεζικό πρωτάθλημα, αφού σταμάτησε στους 40 πόντους σε αγώνα της ομάδας του!

Ο Μάνι Χάρις έρχεται στην ΑΕΚ με τις προδιαγραφές του μεγάλου σκόρερ να τον ακολουθούν. Και φρόντισε να το αποδείξει αυτό ακόμα μία φορά, αφού στον αγώνα της Anhui (όπου αγωνίζεται) με την Beijing σταμάτησε στους 40 πόντους!

Συγκεκριμένα, ο νέος παίκτης της ΑΕΚ είχε 40 πόντους με 11/16 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κλεψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη με 131-98.

Ο Χάρις θα έχει σίγουρα υποχρεώσεις μέχρι και τις 23 Αυγούστου με την ομάδα του, όταν και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου. Αν, δε, η ομάδα του προκριθεί στα πλέι-οφ, κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό αυτή τη στιγμή αφού η Anhui βρίσκεται στην 4η θέση της λίγκας, τότε είναι πιθανό να έρθει στα μέρη μας τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ