FIBA WORLD CUP

Ζούρος: "Από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο η Ελλάδα"

Ζούρος: "Από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο η Ελλάδα"
EUROKINISSI

Ο Ηλίας Ζούρος έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Ανδρών ενόψει του σημερινού (16/9) αγώνα με την Γεωργία, τονίζοντας ότι οι Γεωργιανοί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν τη νίκη.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες την Γεωργία του Ηλία Ζούρου (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θέλοντας τη νίκη που θα της δώσει τη μαθηματική πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 της FIBA που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Αν για την Εθνική μας όμως αυτή είναι μία ευκαιρία να τελειώνει νωρίτερα, για την Γεωργία είναι ματς... ζωής ή θανάτου.

Ο Ηλίας Ζούρος το γνωρίζει, οπότε όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το παιχνίδι φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο της Εθνικής μας ομάδας προκειμένου να τονίσει την δυσκολία του εγχειρήματος των Γεωργιανών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: " Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε την Ελλάδα, επειδή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Αυτή η ομάδα έχει 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κέρδισαν την Σερβία πριν από μερικές ημέρες. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ