FIBA WORLD CUP

Χωρίς Χάκετ στα "παράθυρα" της FIBA η Ιταλία

Χωρίς Χάκετ στα "παράθυρα" της FIBA η Ιταλία
AP Photo/Lefteris Pitarakis AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Ντάνιελ Χάκετ ενημέρωσε τον τεχνικό της εθνικής Ιταλίας, Μπρούνο Σακέτι, ότι δεν θα ενισχύσει την ομάδα στους πρώτους αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν θα ενισχύσει την Ιταλία στους πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. O γκαρντ της ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε σχετικά τόσο τον τεχνικό της ομάδας, Μπρούντο Σακέτι, όσο και τον πρόεδρο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ιταλός δημοσιογράφος Εμιλιάνο Καρτσία

Χωρίς Χάκετ στα "παράθυρα" της FIBA η Ιταλία

Ο Χάκετ, όπως και οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην EuroLeague, δεν είχε καταφέρει να ενισχύσει την χώρα του στους πρώτους 4 αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης. Αυτό άλλαξε ωστόσο στους αγώνες του Ιουνίου, με τον Ιταλό γκαρντ να δίνει το παρών, αλλά να στέκεται άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ιταλία έπειτα από μόλις 5 λεπτά αγώνα και αποχώρησε . Το γεγονός αυτό είναι πολύ πιθανό να έπαιξε ρόλο στην απόφασή του, αφού πλέον ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του μετά την συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ.

Η Ιταλία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάκετ στους αγώνες με την Πολωνία (14/9) και Ουγγαρία (17/9).

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ