FIBA WORLD CUP

Χωρίς τον Μπίρτσεβιτς στο Ηράκλειο η Εθνική Σερβίας

Χωρίς τον Μπίρτσεβιτς στο Ηράκλειο η Εθνική Σερβίας

Άλλος ένας παίκτης τέθηκε νοκ άουτ από την Εθνική Σερβίας. Ο Στέφαν Μπίρτσεβιτς δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των Σέρβων λόγω τραυματισμού.

Οι απουσίες αυξάνονται όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας της Σερβίας για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο Στέφαν Μπίρτσεβιτς προστέθηκε και αυτός στις απουσίες των Σέρβων (Γιόκιτς, Τεόντοσιτς, Μαριάνοβιτς) ενόψει των αγώνων με την Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου και με την Εσθονία στις 16 του μηνός.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ δήλωσε τραυματίας και ενημέρωσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ότι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην προετοιμασία, μία ημέρα πριν ο ομοσπονδιακός τεχνικός μειώσει τη λίστα των παικτών που θα καλέσει. Ο Τζόρτζεβιτς είχε συμπεριλάβει συνολικά 24 ονόματα στην αρχική λίστα, ωστόσο αν είναι οριστικά αρνητική η απάντηση που αναμένεται να δώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας οι Μαριάνοβιτς, Τεόντοσιτς, τότε ο αριθμός των υποψήφιων θα πέσει στους 20.

" Δεν θα αρνιόμουν ποτέ μία πρόσκληση από την εθνική ομάδα. Παρά τους τραυματισμούς μου στο γόνατο ήθελα να κάνω προετοιμασία με την Εθνική, ωστόσο η αποθεραπεία μου δεν έχει πάει όπως θα ήθελα", είπε στην εφημερίδα "Sportski žurnal" ο Μπίρτσεβιτς.

Photo credits: AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ