FIBA WORLD CUP

Χωρίς Σβεντ στο τρίτο "παράθυρο" η Ρωσία

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM) EUROKINISSI

Η ρωσική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Αλεξέι Σβεντ δεν θα αγωνιστεί στους 2 τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA, αφού ζήτησε να ξεκουραστεί.

Με μία σημαντική απώλεια θα παραταχθεί η Ρωσία στο τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. O Αλεξέι Σβεντ δεν θα δώσει το "παρών" στους αγώνες με το Βέλγιο (29/6) και την Γαλλία (2/7), αφού ζητησε να ξεκουραστεί έπειτα από την εξαντλητική σεζόν που είχε με την Χϊμκι.

" Είναι σίγουρα δυσάρεστα νέα. Ο Αλεξέι είναι ο καλύτερος παίκτης μας και ίσως ο καλύτερος στην Ευρώπη. Το να παίξουμε χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη στα προκριματικά είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Πιστεύουμε όμως στους παίκτες που έχουμε και θα πάρουμε την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς δεν τον είχαμε ούτε στα "παράθυρα" του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου" δήλωσε για το θέμα ο τεχνικός των Ρώσων, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, για να συμπληρώσει: " Του μιλήσαμε, αλλά έχουμε ως αρχή να μην προσπαθούμε να αλλάξουμε την γνώμη κανενός. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε στους παίκτες ότι είναι τιμή να αγωνίζονται για την χώρα τους".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ