FIBA WORLD CUP

Χωρίς Γουίγκινς, Μάρεϊ αλλά με έξι NBAers ο Καναδάς!

Χωρίς Γουίγκινς, Μάρεϊ αλλά με έξι NBAers ο Καναδάς!

Με έξι παίκτες από το ΝΒΑ (συμπεριλαμβανομένου και του Κεμ Μπιρτς) και τους Πάνγκος, Λάντρι από την EuroLeague θα παραταχθεί ο Καναδάς στην δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μία από τις πιο "γεμάτες" ομάδες της ιστορίας του θα παρατάξει ο Καναδάς στους αγώνες με την Βραζιλία (13/9) και την Χιλή (17/9) για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και να φανταστεί κανείς ότι δεν υπάρχουν στη λίστα τα ονόματα των NBAers Άντριου Γουίγκινς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ, Τρέι Λάιλς, Ντουάιτ Πάουελ, Κρις Μπούτσερ και Νικ Στάουσκας!

Θα υπάρχουν όμως έξι εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ, οι Κέλι Ολίνικ, Τρίσταν Τόμπσον, Κεμ Μπιρτς, Ντίλον Μπρουκς, Τζάστιν Τζάκσον, Κόρι Τζόζεφ, δύο της EuroLeague (ο Κέβιν Πάνγκος της Μπαρτσελόνα και ο Κάιλ Λάντρι της Μπουντούτσνοστ), αλλά και αθλητές με μεγάλη διεθνή εμπειρία, όπως ο Τζοέλ Αντονι, ο Μπρέιντι Χέσλιπ και ο Μέλβιν Έτζιμ.

Ο Καναδάς ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 5-1 και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Βενεζουέλα (5-1), την Βραζιλία (5-1), την Δομινικανή Δημοκρατία (4-2), τις Παρθένους Νήσους (2-4) και την Χιλή (1-5). Οι πρώτες τρεις ομάδες θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα φιλοξενήσει η Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου του 2019.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία:

Χωρίς Γουίγκινς, Μάρεϊ αλλά με έξι NBAers ο Καναδάς!

Photo credits: AP Photo/Bullit Marquez

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ