FIBA WORLD CUP

Βούτσεβιτς: "Φαβορί του ομίλου η Ελλάδα"

Βούτσεβιτς: "Φαβορί του ομίλου η Ελλάδα"
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς - αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο - δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον 6ο Όμιλο, ενώ στάθηκε στην ποιότητα της ελληνικής ομάδας.

Πριν από μερικές ημέρες ο Βραζιλιάνος Βίτορ Μπενίτε αποθέωσε την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τώρα ήρθε η σειρά ενός άλλου παίκτη ομάδας που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας να πει καλά λόγια για την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Νίκολα Βούτσεβιτς του Μαυροβουνίου, ο οποίος στάθηκε στο βάθος της ελληνικής ομάδας σε συνέντευξή του στο σάιτ της FIBA: " Βρισκόμαστε σε δύσκολο όμιλο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Η Ελλάδα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, με τη μάχη για την δεύτερη θέση να αναμένεται να είναι μεγάλη".

Ο σέντερ των Μάτζικ στην συνέχεια αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην ελληνική ομάδα: " Όταν κοιτάς το ροστερ της (σ.σ της Ελλάδας), βλέπεις παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νικ Καλάθης και πολλοί ακόμα, συνθέτοντας μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Έχουν ταλέντο και εμπειρία".

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο την πρώτη αγωνιστική, ενώ ακολούθως θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία και την Νέα Ζηλανδία.

AP Photo/John Raoux

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ