FIBA WORLD CUP

Βοροντσέβιτς: "Εντελώς άσχετοι οι διαιτητές"

Βοροντσέβιτς: "Εντελώς άσχετοι οι διαιτητές"
FIBA FIBA

Στο στόχαστρο του Αντρέι Βοροντσέβιτς μπήκαν οι τρεις διαιτητές του αγώνα Ρωσία - Νιγηρία. Άσχετους τους χαρακτήρισε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ.

Η Ρωσία άρχισε με νίκη επί της Νιγηρίας το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ωστόσο οι αποφάσεις των διαιτητών δεν άρεσαν καθόλου στην ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς και ειδικά στον Αντρέι Βοροντσέβιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ χαρακτήρισε τους Μπερμούντες, Κάτο και Αλ-Σουγουαϊλί (από το Μεξικό, την Ιαπωνία και το Ιράκ αντίστοιχα) άσχετους μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

"Για να είμαι ειλικρινής οι διαιτητές ήταν άσχετοι, εντελώς άσχετοι. Σφύριζαν με ακατανόητο τρόπο. Να με συγχωρούν οι κύριοι διαιτητές, αλλά δεν αντιμετωπίζω καλά τέτοιες διαιτησίες. Προφανώς δεν ξέρουν πώς παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη, όπου οι επαφές επιτρέπονται", είπε αρχικά σύμφωνα με το sports.ru ο Βοροντσέβιτς.

"Δεν είμαστε σοφτ και δεν παίζουμε βόλεϊ, όπου οι παίκτες χωρίζονται από ένα δίχτυ. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρόκειται για παιχνίδι επαφών. Ωστόσο, πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα βελτιωθούν. Διαιτητές, πιστεύω σε εσάς", πρόσθεσε ο Ρώσος πάουερ φόργουορντ.

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ