FIBA WORLD CUP

Βασιλόπουλος: "Δεν έχω σκεφτεί το ιδανικό φινάλε, εγώ μόλις άρχισα"

Βασιλόπουλος: "Δεν έχω σκεφτεί το ιδανικό φινάλε, εγώ μόλις άρχισα"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αισθάνεται ευλογημένος που φόρεσε την φανέλα της Εθνικής και στέλνει το μήνυμα ότι η σχέση του με την γαλανόλευκη μόλις άρχισε...

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο μόνος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών και στα 12 παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου . Και όπως τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη της Ελλάδας στο Μπάμπεργκ επί της Γερμανίας , δεν σκέφτεται καν το φινάλε της καριέρας του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας ότι βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

" Το ιδανικό φινάλε δεν το έχω σκεφτεί, εγώ μόλις άρχισα", δήλωσε ο 35χρονος φόργουορντ του Περιστερίου, που είπε για το παιχνίδι και την εμπειρία των προκριματικών: " Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αγχωμένοι, πιεσμένοι. Χαίρομαι πάρα πολύ που το έζησα όλο αυτό, αισθάνομαι ευλογημένος που έπαιξα και στα 12 παιχνίδια. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έγινε. Το να μαζεύεσαι δύο μέρες πριν από το κάθε παιχνίδι και να κάνεις 11 στα 12".

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ

Ο έτερος πρωταγωνιστής της Ελλάδας στο Μπάμπεργκ ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. " Σήμερα βάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι. Μπορέσαμε να ματσάρουμε τη δύναμη της Γερμανίας και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης", τόνισε ο πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ, που είπε αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική ομάδα και το ενδεχόμενο να μην βρίσκεται στην 12άδα της Κίνας: " Εγώ δεν σκέφτομαι τι θα γίνει μετά, αλλά ότι είχα την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της Εθνικής".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ