FIBA WORLD CUP

Τζόρτζεβιτς: "Κατά 99% ο Τεόντοσιτς δεν θα είναι μαζί μας"

Τζόρτζεβιτς: "Κατά 99% ο Τεόντοσιτς δεν θα είναι μαζί μας"
EUROKINISSI

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναχώρηση της Σερβίας για την Κίνα, ότι κατά 99% ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ελπίδα υπήρχε στην Σερβία, ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φρόντισε να προσγειώσει όσους αισιοδοξούσαν για πιθανή συμμετοχή του Μίλος Τεόντοσιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο . Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για την Κίνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε ότι " Κατά 99% ο Τεό δεν θα είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Ο Τεόντοσιτς βρέθηκε πάντως στην τελευταία συγκέντρωση της ομάδας επί σερβικού εδάφους, φορώντας την ειδική μπότα με την οποία κυκλοφορεί εδώ και ημέρες . Ο γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια θα μείνει στην Σερβία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. " Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς και χωρίς αυτόν και τον Μιλοσάβλιεβιτς θα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο", πρόσθεσε ο "Σάλε", που πρόσθεσε ακόμα ότι η κατάσταση του Βλάντιμιρ Λούτσιτς βελτιώνεται και ότι σε μία εβδομάδα θα είναι 100% έτοιμος.

Τζόρτζεβιτς: "Κατά 99% ο Τεόντοσιτς δεν θα είναι μαζί μας"

Nikola Stojkovic - Mozzart Sport

Στην Κίνα η Σερβία θα δώσει άλλα τρία φιλικά πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στις 31 Αυγούστου, με αντιπάλους την Ιταλία (23/8), την Νέα Ζηλανδία (25/8) και την Γαλλία (27/8). Η Σερβία βρίσκεται στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με την Ιταλία, την Αγκόλα και τις Φιλιππίνες.

Η 12άδα της Σερβίας για την Κίνα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροοσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ