FIBA WORLD CUP

Τζόρτζεβιτς: "Αν αντιμετωπίσουμε τις ΗΠΑ, ο Θεός μαζί τους"!

Serbia head coach Sasha Djordjevic stands on the sidelines during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York)
Serbia head coach Sasha Djordjevic stands on the sidelines during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York) AP PHOTO/MATT YORK

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα δήλωση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στις ΗΠΑ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είναι από τους τύπους που κάνουν κλισέ δηλώσεις. Η τελευταία απόδειξη ήρθε στην τελευταία επαφή που είχε με τα ΜΜΕ της Σερβίας, όπου προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου με αφορμή το "κόψιμο" τριών παικτών από την αποστολή των Σέρβων στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ο έμπειρος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον Τζόρτζεβιτς τι θα συμβεί αν οι Σέρβοι αντιμετωπίσουν τους χτυπημένους από απουσίες Αμερικανούς, ο Τζόρτζεβιτς είπε μεταξύ σοβαρό και αστείου: " Θα παίξουν το δικό τους παιχνίδι και εμείς το δικό μας και ο Θεός να τους βοηθήσει"!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι κλείνοντας την ομιλία του ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για τις πολλές μαζεμένες απουσίες των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει, δηλώνοντας: " Καλώς ήλθαν στο κλαμπ... Αυτό μας συμβαίνει συνέχεια, όπως και σε άλλες ομάδες, αλλά δεν βλέπω να αναφέρεται. Για παράδειγμα έχει συμβεί στην Γερμανία τα τελευταία χρόνια".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ