FIBA WORLD CUP

Τζινόμπιλι: "Είναι τρομεροί, είναι απίστευτο"

Τζινόμπιλι: "Είναι τρομεροί, είναι απίστευτο"

Ο Μανού Τζινόμπιλι είδε από κοντά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποθέωσε τον Λουίς Σκόλα, τον Φακούντο Καμπάτσο και τους υπόλοιπους συμπατριώτες του μετά τη λήξη του ματς.

Μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου ημιτελικού απέναντι στη Γαλλία, ο Λουίς Σκόλα έτρεξε στην πρώτη σειρά των επισήμων για να αγκαλιάσει τον Μανού Τζινόμπιλι!

Ο δεύτερος αποθέωσε τον συμπατριώτη του μετά τη λήξη του ματς για την τρομερή του εμφάνιση που έφερε τους γκαούτσος στον τελικό της διοργάνωσης. Στις πρώτες του δηλώσεις χαρακτήρισε τους συμπατριώτες του τρομερούς και εξήρε την τακτική του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σέρχιο Ερνάντες.

"Απίστευτο! Μετά το παιχνίδι με τη Σερβία είπα δεν φεύγω από εδώ, δεν μπορώ να το χάσω αυτό που συμβαίνει. Έκαναν μεγάλο παιχνίδι, έπαιξαν καλή άμυνα. Είναι τρομεροί. Έσπασαν τη μέση τους σε κάθε φάση για να πάρουν τα ριμπάουντ. Ο Σκόλα και ο Καμπάτσο κυριάρχησαν. Είναι χαρά να τους βλέπεις. Τρομερό κοουτσάρισμα από τον Ερνάντες", υποστήριξε ο Τζινόμπιλι.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ