Τσεχία: Με Βέσελι και Σατοράνσκι η προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Τσεχία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) με τα ονόματα των Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι να ξεχωρίζουν.

Με τους δύο σταρ τους, τον Γιαν Βέσελι και τον Τόμας Σατοράνσκι, θα παραταχθεί η Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9), αφού αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή.

Ο προπονητής των Τσέχων, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, θα ξεκινήσει την προετοιμασία έχοντας στην διάθεσή του 20 παίκτες, από τους οποίους θα προκύψει η τελική δωδεκάδα.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τσεχίας: Τόμας Σατοράνσκι, Πετρ Σαφάρτζικ, Τόμας Βιόραλ, Βίκτορ Πουλπάν, Γιακούμπ Σιρίνα, Γιακούμπ Τούμα, Βιτ Κρέτσι, Γιάρομιρ Μποχάτσικ, Βόιτεχ Χρούμπαν, Πάβελ Πούμπρλα, Μικάλ Μάρες, Λούκας Παλίζα, Μπλέικ Σιλμπ, Μαρτίν Κριζ, Μαρτίν Πέτερκα, Σιμόν Πουρσλ, Πάτρικ Αούντα, Οντριε Μπάλβιν, Πετρ Χέρμαν, Γιαν Βέσελι.

Η Τσεχία βρίσκεται στον 5ο Όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ιαπωνία, ο οποίος στην δεύτερη φάση διασταυρώνεται με τον Όμιλο της Εθνικής Ανδρών (6ος Όμιλος), όπου υπάρχουν ακόμα η Νέα Ζηλανδία, η Βραζιλία και το Μαυροβούνιο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS