FIBA WORLD CUP

Τρελή ατάκα Βούτσεβιτς για Παγκόσμιο Κύπελλο: "Θα αποφασίσω ανάλογα με τους αντιπάλους"

Τρελή ατάκα Βούτσεβιτς για Παγκόσμιο Κύπελλο: "Θα αποφασίσω ανάλογα με τους αντιπάλους"
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Τον Ιούλιο και αφού προηγουμένως δει την κλήρωση των ομίλων θα αποφασίσει ο Νίκολα Βούτσεβιτς για το αν θα ενισχύσει το Μαυροβούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα γίνει στην Κίνα.

Στην όγδοη σεζόν του στο ΝΒΑ, ο Νίκολα Βούτσεβιτς έγινε All-Star και προσπαθεί σκληρά για να βάλει τους Μάτζικ στα playoffs. Ο σέντερ της ομάδας του Ορλάντο έχει 20.6 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.2 κοψίματα ανά 31.2 λεπτά συμμετοχής σε 65 αγώνες, το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι να χωρέσει στην πρώτη οκτάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, ωστόσο δεν ξεχνά και το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο το Μαυροβούνιο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Θα περίμενε κανείς πως ο 28χρονος ψηλός θα είναι διαθέσιμος για τον ομοσπονδιακό του προπονητή, τα πράγματα όμως δείχνουν πολύ διαφορετικά. " Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, θα το κάνω στο τέλος της σεζόν, κάπου κοντά στον Ιούλιο. Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ, εξαρτάται από τους αντιπάλους μας. Είμαστε μια μικρή χώρα και θα υπάρχουν εκεί πολύ πιο έμπειρες ομάδες. Οπότε όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα στελεχωθεί ο όμιλός μας. Σίγουρα πάντως είναι επιτυχία για το Μαυροβούνιο η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο" δήλωσε ο Βούτσεβιτς στο TrendBasket.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ