FIBA WORLD CUP

Το μήνυμα του Σλούκα στο Instagram: "Κυνηγώντας τον χρόνο"

Το μήνυμα του Σλούκα στο Instagram: "Κυνηγώντας τον χρόνο"

Τη μάχη που δίνει για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με την Εθνική Ελλάδας, έδειξε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Κώστας Σλούκας (PHOTO).

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου , η Εθνική βρίσκεται ήδη στην Κίνα και προετοιμάζεται για την πρώτη φάση της διοργάνωσης στην οποία θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (1/9), τη Βραζιλία (3/9) και τη Νέα Ζηλανδία (5/9). Δεν έχει όμως μαζί της τον Κώστα Σλούκα, που τραυματίστηκε στο ματς με την Ιταλία στο τουρνουά Ακρόπολις και έχει μείνει στην Αθήνα όπου δίνει μάχη με τον χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δουλεύει πολλές ώρες σε καθημερινή βάση για να εξαφανίσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί και το μεσημέρι του Σαββάτου (24/8) ανέβασε δύο stories στο Instagram όπου δείχνει την πάλι του για να μη χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν όλα πάνε καλά, ο Σλούκας θα μπει στο αεροπλάνο την Τρίτη (27/8) και θα ταξιδέψει μόνος του με προορισμό την Κίνα, ώστε να ενσωματωθεί στην Εθνική και να την ενισχύσει από την πρώτη κιόλας φάση της διοργάνωσης.

Το μήνυμα του Σλούκα στο Instagram: "Κυνηγώντας τον χρόνο"
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ