FIBA WORLD CUP

Το ανατριχιαστικό χειροκρότημα στην προπόνηση της Αργεντινής

Το ανατριχιαστικό χειροκρότημα στην προπόνηση της Αργεντινής

Δείτε πώς έκλεισε η προπόνηση της Αργεντινής, μία μέρα πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ισπανία. Το ανατριχιαστικό χειροκρότημα και ο ρυθμός του Φακούντο Καμπάσο (VIDEO).

Όταν ο Σέρτζιο Ερνάντεζ λέει ότι η Αργεντινή δεν μοιάζει με ομάδα, αλλά με παρέα, το εννοεί όσο κλισέ και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πόσο όμορφα περνούν οι Λατινοαμερικανοί, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί πως τους αρέσει να παίζουν μαζί, το αισθάνεσαι σίγουρα αν παρακολουθήσεις μια προπόνησή τους.

ΠΕΚΙΝΟ: Χάρης Σταύρου

Είδαμε το πρόγραμμα τους το βράδυ του Σαββάτου (14/9) στο προπονητήριο της Κάντιλακ Αρίνα, είδαμε ψυχραιμία, ταπεινοφροσύνη, είδαμε αυτοσυγκέντρωση και κανένα άγχος. Καμία πίεση. Στο τέλος όλοι πήγαν στο κέντρο του γηπέδου και για χειροκροτούσαν για ένα δίλεπτο, με τον Φακούντο Καμπάσο να δίνει το σύνθημα και να αλλάζει συχνά τον ρυθμό.

Αυτό το χειροκρότημα είναι μια κίνηση ενθάρρυνσης του ενός παίκτη στον άλλο, με αυτό το χειροκρότημα δείχνουν την υποστήριξή τους στον συμπαίκτη τους, με αυτό το χειροκρότημα μάλλον γεμίζει η καρδιά τους κουράγιο και το κορμί τους ενέργεια.

Απολαύστε το μοναδικό show των Αργεντινών:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ