FIBA WORLD CUP

Θέλει να παίξει στο επόμενο "παράθυρο" ο Τεόντοσιτς

Serbia's Milos Teodosic reacts after making a three-point basket during a semifinal round basketball game against Australia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Serbia's Milos Teodosic reacts after making a three-point basket during a semifinal round basketball game against Australia at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την Εθνική Σερβίας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως τα "παράθυρα" της FIBA δεν κάνουν καλό στο μπάσκετ.

Στις 29 Ιουνίου, η Σερβία υποδέχεται την Γεωργία και στις 2 Ιουλίου τη Γερμανία. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναμένεται να έχει καλύτερο ρόστερ στα χέρια του από αυτό που είχε τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

" Φυσικά θέλω να παίξω. Ελπίζω να τα καταφέρω. Βέβαια, με αυτό το σύστημα, το μπάσκετ μόνο χάνει. Το επίπεδο είναι χαμηλότερο. Η FIBA θα πρέπει να σκεφτεί ότι σε αυτά τα παράθυρα δεν βλέπουμε παίκτες όπως ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μπιέλιτσα ή όσους παίζουν στη EuroLeague, διότι πολύ απλά έχουν υποχρεώσεις. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση και η κατάσταση να σταματήσει να μοιάζει όπως είναι τώρα", δήλωσε ο γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η Σερβία έχει ρεκόρ 3-1 στην πρώτη φάση και θα ψάξει το 2/2 για να μεταφέρει καλύτερα αποτελέσματα στον επόμενο γύρο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ