FIBA WORLD CUP

Θα αγωνιστεί στο τρίτο "παράθυρο" της FIBA με την Κροατία ο Μπογκντάνοβιτς

Indiana Pacers forward Bojan Bogdanovic (44) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, April 3, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δήλωσε πως σκοπεύει να ενισχύσει κανονικά την Κροατία στο 3ο "παράθυρο" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Η Κροατά έχει μείνει πίσω στην προσπάθειά της για πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Έχοντας 3 ήττες στα 4 πρώτα παιχνίδια της σε έναν όμιλο που έχει ακόμα την Ιταλία, την Ρουμανία και την Ολλανδία, η "Χρβατσκα" είναι με την πλάτη στον τοιχο, αφού βρίσκεται την τελευταία θέση. Οι Κροάτες έχουν πάντως κάθε λόγο να πιστεύουν ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο 3ο "παράθυρο" (28/6-1/7), αφού λογικά θα έχει στην σύνθεσή της τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο φόργουορντ των Indiana Pacers, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα της FIBA: " Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για ακόμα μία φορά στην καριέρα μου". Ο έμπειρος φόργουορντ μάλιστα δεν έμεινε εκεί, παρά πρόσθεσε στην συνέχεια: " Στους πρώτους αγώνες κάποιοι παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι είτε ήταν τραυματίες, αλλά σίγουρα θα επιστρέψουν το καλοκαίρι. Η ομάδα σίγουρα θα επωφεληθεί από αυτό. Πρέπει να δούμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας ως τελικούς".

Η Κροατία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιταλία στις 28 Ιουνίουμ ενώ την 1η Ιουλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ρουμανία.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ