FIBA WORLD CUP

Τα καλύτερα του "μάγου" Καμπάτσο στα "παράθυρα" της FIBA

Argentina's Facundo Campazzo (7) celebrates a score against Brazil during a men's basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Φακούντο Καμπάτσο πρόσφερε θέαμα και ουσία στα "παράθυρα" της FIBA με την φανέλα της Αργεντινής, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να παρουσιάζει ένα υπέροχο VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του.

O Φακούντο Καμπάτσο ήταν εκ των κορυφαίων της Αργεντινής στους αγώνες του τρίτου "παράθυρου" της FIBA - το οποίο είχε τεράστια απήχηση - στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας του 2019.

Ο Αργεντινός γκαρντ πήρε μέρος και στους δύο αγώνες των "αλμπισελέστε" στο τρίτο παράθυρο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις νίκες επί του Παναμά (87-62) και της Ουρουγουάης (102-58) , αριθμώντας 7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 9.5 ασίστ και 2.5 κλεψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Αυτές οι δύο νίκες βοήθησαν την Αργεντινή να ολοκληρώσει την πρώτη φάση των προκριματικών με ρεκόρ 5-1 και να βρίσκεται σε εξαιρετική θέση ενόψει της δεύτερης φάσης, όπου αναμένεται αρχικά να αντιμετωπίσει το Μεξικό (14/9) και το Πουέρτο Ρίκο (17/9) στην προσπάθειά της να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Απολαύστε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του γκαρντ της Ρεάλ από τους δύο αγώνες που πήρε μέρος:



AP Photo/Eric Gay
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ