FIBA WORLD CUP

Στο ΟΑΚΑ ο προπονητής των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν

Στο ΟΑΚΑ ο προπονητής των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν

Την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σερβία παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής ο Μπίλι Ντόνοβαν, ο head coach των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Νικ Καλάθη.

Υψηλές παρουσίες στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής, μία από αυτές ήταν και εκείνη του Μπίλι Ντόνοβαν. Ο head coach των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκεται στην Ελλάδα και πέρασε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να δει τον πρώην παίκτη του, Νικ Καλάθη, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Ο Ντόνοβαν μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας τα καλύτερα για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Ο Καλάθης μεγάλωσε τη Φλόριντα, ήταν πολύ σπουδαίος παίκτης από την πρώτη μέρα. Είναι ένας από τους κορυφαίους πασέρ που έχω προπονήσει, δεν είναι εγωιστής, είναι πολύ ομαδικός, μοιράζει την μπάλα. Μπορούσε από νωρίς να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Έπαιξε για τον Ρικ Πιτίνο, που τον είχα κι εγώ ως προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω εδώ να παίζει με τη φανέλα της Εθνικής

Πήραμε το καλοκαίρι μέσω trade τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Όταν δεν μπορώ να δω κάποιους παίκτες στις ΗΠΑ, τους επισκέπτομαι στο εξωτερικό για να έχω μια επαφή μαζί τους. Πήγα κι είδα τον Ντένις Σρέντερ στη Γερμανία και τώρα ήρθα για να συναντήσω τον Ντανίλο. Προφανώς δεν ξέρω προσωπικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά το να τον βλέπω να μεγαλώνει είναι ιδιαίτερο. Έχει τρομερό work ethic. Έχει κάνει πολλά σπουδαία πράγματα".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ