FIBA WORLD CUP

Στο κατώφλι της Εθνικής Καναδά ο Νικ Νερς

Στο κατώφλι της Εθνικής Καναδά ο Νικ Νερς
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Νικ Νερς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομοσπονδία του Καναδά, προκειμένου να καθοδηγήσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Νικ Νερς οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στους Τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους και τον προσεχή Σεπτέμβριο θα κληθεί να φέρει εις πέρας μία άλλη αποστολή: να καθοδηγήσει την Εθνική Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν των Νιου Γιορκ Τάιμς, ο κόουτς των Ράπτορς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ομοσπονδία μπάσκετ της πατρίδας του προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας, ανατρέποντας τα πάντα, μιας και μόλις πριν από μία εβδομάδα ο εκλεκτός για τη συγκεκριμένη θέση φερόταν να είναι ο Γκόρντον Χέρμπερτ . Η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα στον Καναδά που αναφέρουν ως "τελειωμένη" την συμφωνία με τον Νερς.

Όπως γράφει ο Στάιν, ο Νερς ήταν εξ αρχής ο διακαής πόθος της Ομοσπονδίας μπάσκετ του Καναδά για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και τον... κυνηγάει εδώ και πάνω από ένα μήνα. Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα έχει αντιπάλους την Λιθουανία, την Σενεγάλη και την Αυστραλία.

Photo credits: AP Photo/Morry Gash

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ