FIBA WORLD CUP

Σοκ για τη Γαλλία, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τομά Ερτέλ

Σοκ για τη Γαλλία, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τομά Ερτέλ

Χωρίς τον Τομά Ερτέλ θα ταξιδέψει στην Κίνα η Γαλλία, καθώς ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Με τους χειρότερους οιωνούς πορεύεται προς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Γαλλία, καθώς η άνθρωποι της γαλλικής ομοσπονδίας ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8) πως ο Τομά Ερτέλ τραυματίστηκε στο γόνατο!

Ο πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους, εκείνες έδειξαν ότι έχει πειραχθεί ο επιγονατιδικός τένοντας και κάπως έτσι ο Ερτέλ θα πρέπει να μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης ώστε να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την έναρξη της σεζόν 2019/20.

Η Γαλλία βρίσκεται στο Group G μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Γερμανία και την Ιορδανία, στη δεύτερη φάση διασταυρώνεται με το Group H (Καναδάς, Σενεγάλη, Αυστραλία, Λιθουανία) και είναι πολύ πιθανό να συναντήσει την Ελλάδα στη φάση των 8.

Με τον Ερτέλ εκτός δράσης πλέον, ο Βενσάν Κολέ έχει στον άσο τους Άντριου Αλμπισί - Φρανκ Ντιλικίνα, λύσεις μπορούν να δώσουν και οι Νάντο Ντε Κολό - Εβάν Φουρνιέ, ενώ μάλλον θα κληθεί κάποιος εκ των Φαμπιάν Κοζέρ, Ροντρίγκ Μπομπουά, Αντουάν Ντιότ, Έλι Οκόμπο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ