FIBA WORLD CUP

Σλούκας: "Το πέμπτο φάουλ στον Γιάννη ήταν υπερβολικό"

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM) EUROKINISSI

O Kώστας Σλούκας δεν έκρυψε την πίκρα του για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στάθηκε ιδιαίτερα στην ήττα της πρώτης φάσης από την Βραζιλία.

Η Εθνική νίκησε με 84-77 την Τσεχία όμως δεν μπόρεσε να βρει το πολυπόθητο +12 που έψαχνε για να είναι αυτή από πάνω στην ισοβαθμό και έτσι αποχαιρετάει από σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπληρώνοντας πλέον μία δεκαετία μακριά από τα μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις.

"Αποτύχαμε παταγωδώς, δεν περάσαμε στην επόμενη φάση. Παίξαμε με πάθος σήμερα, είχαμε στο μυαλό τη διαφορά, την φτάσαμε στους 12 αλλά εκεί το μυαλό χαλάρωσε ενώ χάσαμε βολές. Είναι και αυτή καλή ομάδα. Δεν μπόρεσα να είμαι όπως ήθελα λόγω του τραυματισμού που είχε προηγηθεί, όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Η επόμενη ημέρα είναι σε αρκετούς μήνες από τώρα. Όλοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και πρώτος εγώ. Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι πως το πέμπτο φάουλ που δόθηκε εις βάρος του Γιάννη ήταν ιδιαίτερα υπερβολικό.

Δίκαια πέρασε στους 8, δεν καλύψαμε τη διαφορά, δυστυχώς κάποιες φάσεις όπως πχ το επιθετικό στον Γιάννη δεν μας βοήθησε", τόνισε ο πόιντ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, ο οποιός εξέφρασε την άποψη πως η πρόκριση χάθηκε ουσιαστικά από το ματς με την Βραζιλία, όπου η γαλανόλευκη απώλεσε διαφορά 17 πόντων και γνώρισε την ήττα.

"Η πικρία μένει γιατί χάσαμε το ματς με την Βραζιλία, εκεί έγινε η ζημιά, νικούσαμε 17 πόντους διαφορά. Δεν μπορούμε να έχουμε διαφορά 17 πόντων απέναντι σε μία ομάδα και να χάνουμε που έχασε 25 πόντους από την Τσεχία. Αυτή είναι η πικρία μου. Το πρόσημο είναι πάρα πολύ αρνητικό. Υπήρχε χαλάρωση στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσεχία - Ελλάδα 77-84: Έγκλημα και τιμωρία
Λαρεντζάκης: "Αποτύχαμε, πάμε σπίτια μας"
Τσεχία - Ελλάδα: Τα παράπονα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον διαιτητή που τον απέβαλε
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ