FIBA WORLD CUP

Σλούκας για την αποτυχία της Εθνικής: "Δεν απαρνιέμαι τις ευθύνες μου"

Σλούκας για την αποτυχία της Εθνικής: "Δεν απαρνιέμαι τις ευθύνες μου"
FIBA FIBA

Δύο εβδομάδες μετά από τον άδοξο τέλος της πορείας της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα πραγματικά πολύ ξεχωριστό post στο Instagram.

Η αποτυχία της Εθνικής στα γήπεδα της Κίνας, ήταν μεγάλη. Η Ελλάδα δεν κατάφερε να μπει στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ηττήθηκε από τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, νίκησε το Μαυροβούνιο, τη Νέα Ζηλανδία και την Τσεχία, σίγουρα όμως δεν έπιασε τα στάνταρ που μπορούσε και μάλλον οι 12 διεθνείς αδίκησαν τους εαυτούς τους όπως φυσικά και όσοι βρέθηκαν στο προπονητικό team αυτής της ομάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/9), ο Κώστας Σλούκας έκανε μια πολύ ιδιαίτερη δημοσίευση στο προφίλ του στο Instagram με την οποία έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον τρόπο σκέψης του ως αθλητής του κορυφαίου επιπέδου της Ευρώπης: " Σκεπτόμενος συνεχώς αυτήν την ομάδα, τα αισθήματα που έμειναν είναι απογοήτευση και στεναχώρια.... Οι ευθύνες μοιράζονται σε όλους μας και προσωπικά δεν τις απαρνιέμαι... Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο" έγραψε χαρακτηριστικά ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I continuously kept thinking about this team and sadly the feelings that remain are disappointment and sorrow..responsibilities are shared amongst each and every one of us including myself..this group of guys definitely deserved something greater! Σκεπτόμενος συνεχώς αυτήν την ομάδα, τα αισθήματα που έμειναν είναι απογοήτευση και στεναχώρια.... Οι ευθύνες μοιράζονται σε όλους μας και προσωπικά δεν τις απαρνιέμαι... Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο! #HellasBasketball #HellasGotGame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ