FIBA WORLD CUP

Σκουρτόπουλος: "Όλα δείχνουν πως ο Σλούκας θα είναι μαζί μας"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τα θετικά μηνύματα που παίρνει σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, λίγο πριν από την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας για την Κίνα.

Αισιόδοξος πως ο Κώστας Σλούκας θα καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο, ώστε να ταξιδέψει μόνος του στην Κίνα και να ενσωματωθεί στην Εθνική δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ελληνικής ομάδας για την πόλη Σουτσόου όπου θα δώσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της πριν από την Α' φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Τα νέα είναι ενθαρρυντικά. Η μαγνητική που έκανε ο Κώστας ήταν πάρα πολύ καλή. Παραμένουμε στο πλάνο μας και στις 26 του μήνα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αν τα δεδομένα είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν οι γιατροί, και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε, ο Σλούκας θα είναι μαζί. Πάντα προτεραιότητα θα είναι η υγεία του. Θέλουμε να γίνει η δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει" δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής για τον άσο της Φενέρμπαχτσε, που έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

" Είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχει γίνει ένα διάστημα πολύ καλής δουλειάς. Όλα πήγαν καλά με μοναδική εξαίρεση τον τραυματισμό του Αθηναίου. Δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα" πρόσθεσε ο Σκουρτόπουλος και συνέχισε: " Έχουμε δουλειά μπροστά μας.Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, έχουμε δυνατότητες και πράγματα να δείξουμε στο γήπεδο. Δεν τα βγάλαμε στο Ακρόπολις, ωστόσο δεν έγινε εσκεμμένα. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε περισσότερο στις λεπτομέρειες, κάποια κομμάτια στην αντιμετώπιση του Γιάννη τα διαβάσαμε και εμείς, όπως και κάποια κομμάτια στην επίθεση και στο πώς πρέπει να λειτουργήσουμε στο σετ παιχνίδι".

Ο Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε και στο κομμάτι της πίεσης, λέγοντας πως: " δεν υπάρχει. Η πίεση είναι από τον κόσμο αλλά με την καλή πλευρά. Η παρουσία του στα φιλικά που δώσαμε ήταν καταπληκτική. Και αυτό οπωσδήποτε πιέζει την κατάσταση ότι πρέπει να φέρουμε κάτι καλό. Αυτή η πίεση θα μας βγει σε καλό", πριν κλείσει τις δηλώσεις του λέγοντας πως: " Οι Πελαργοί μας έχουν συμπαρασταθεί όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία που οι συνθήκες ήταν και ιδιαίτερες. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και να φύγουν ευχαριστημένοι από το ταξίδι τους στην Κίνα".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ