FIBA WORLD CUP

Σκόλα: "Έχουμε τα στοιχεία της χρυσής γενιάς"

Σκόλα: "Έχουμε τα στοιχεία της χρυσής γενιάς"
FIBA

Ο Λουίς Σκόλα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την τρομερή του εμφάνιση που οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε λόγο για τη χρυσή γενιά των γκαούτσος στο μπάσκετ.

Υπό το βλέμμα του θρυλικού Μανού Τζινόμπιλι, η Αργεντινή των Καμπάσο - Σκόλα ποδοπάτησε τη Γαλλία και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Ο Αντρές Νοτσιόνι αποθέωσε από το Twitter τον Λουίς Σκόλα, ο Μανού Τζινόμπιλι έσπευσε να τον αγκαλιάσει μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ όλοι οι γκαούτσος πήγαν πάνω του και πανηγύρισαν έξαλλα μαζί του.

Ο 39χρονος σταρ των Αργεντίνων πήγε στις εξέδρες για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά στ' αποδυτήρια εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος. Το ίδιο συγκρατημένος εμφανίστηκε και στις δηλώσεις του.

"Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίξω την Κυριακή. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τη Δευτέρα", υποστήριξε αρχικά κι επανέλαβε ότι οι συμπαίκτες του έχουν τα στοιχεία της χρυσής γενιάς της εθνικής του ομάδα.

"Αλήθεια είναι μια πολύ όμορφη νίκη, εξασφαλίσαμε το μετάλλιο. Έχουμε ακόμη ένα εμπόδιο να ξεπεράσουμε. Μπορείς να κάνεις προγνωστικά και μετά να μην βγουν. Το είχε πει πολλές φορές παλαιότερα, αυτή η ομάδα έχει στοιχεία αυτής της χρυσής γενιάς. Μερικοί με κοίταζαν παράξενα και νόμιζαν ότι υπερέβαλα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίξω την Κυριακή. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τη Δευτέρα", υποστήριξε ο Λουίς Σκόλα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ