FIBA WORLD CUP

Σκόλα: Άλλαξε την έννοια του "MVP" για χάρη της ηλικίας του

Σκόλα: Άλλαξε την έννοια του "MVP" για χάρη της ηλικίας του
FIBA

Ο Λουίς Σκόλα μπήκε στ' αποδυτήρια μετά την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπό τις ιαχές "MVP" των συμπαικτών του, ωστόσο έδωσε τη δική του εκδοχή αστειευόμενος με την ηλικία του.

Η Αργεντινή των Καμπάσο - Σκόλα ποδοπάτησε τη Γαλλία (80-66) και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου την Κυριακή (15/9) θ' αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Ο 39χρονος σταρ των Αργεντίνων πήγε στις εξέδρες για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά στ' αποδυτήρια εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος. Όταν μπήκε στ' αποδυτήρια, οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν υπό τις ιαχές MVP και υποκλίθηκαν στο ταλέντο, την ποιότητα και το αρχηγικό του ένστικτο.

Ο ίδιος παρέμεινε ταπεινός, αλλά φρόντισε να δώσει τη δική του εκδοχή στο M(ost) V(aluable) P(layer) και ν' αναγκάσει όλους του γκαούτσος να ξεσπάσουν αυθόρμητα σε γέλια. M(ás) Viiejo) P(layer) φώναξε ο Λουίς Σκόλα.

Photo Credits: FIBA

"Ο γηραιότερος παίκτης", δηλαδή στην ισπανική γλώσσα, είπε, αστειευόμενος με την ηλικία του. Δείτε το χαρακτηριστικό video στο 00:30:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ