FIBA WORLD CUP

Σκαριόλο: "Σαν να κέρδισα μετάλλιο"

Σκαριόλο: "Σαν να κέρδισα μετάλλιο"
FIBA.BASKETBALL

Η Εθνική Ισπανίας παρατάχθηκε με… σύνθεση ανάγκης στα πρώτα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά κατάφερε να κάνει το 2/2, με τον Σέρζιο Σκαριόλο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Δίχως τους παίκτες της EuroLeague, αλλά κι όσους αγωνίζονται στο NBA, η Ισπανία "αναγκάστηκε" να παραταχθεί με 12άδα… ανάγκης στα πρώτα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Κατάφερε, όμως, να κάνει το 2/2 και μετά το 92-84 επί της Σλοβενίας, ο Σέρζιο Σκαριόλο δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός αυτό.

" Στην καρδιά μου, τα ματς αυτά θα είναι πάντα πολύ ψηλά! Είμαι τόσο χαρούμενος, σαν να είχα κερδίσει κάποιο μετάλλιο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εβδομάδα κι αυτούς τους παίκτες. Τους ευχαριστώ. Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα. Δεν θέλω να πω ακόμα κάτι για τους αγώνες του Φεβρουαρίου. Τώρα είναι η ώρα να διασκεδάσουμε και να εκτιμήσουμε την πολύ καλή δουλειά που έκαναν αυτά τα παιδιά, τα οποία πήραν στις πλάτες τους αυτή τη δύσκολη αποστολή και τα κατάφεραν", σχολίασε ο head coach της Ισπανίας.

Photo Credits: fiba.basketball

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ