FIBA WORLD CUP

Σκαριόλο: "Αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ισπανία"

Σκαριόλο: "Αυτό μπορεί να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ισπανία"
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Το παιχνίδι με τη Λευκορωσία δεν αποκλείεται να αποδειχθεί το τελευταίο του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της Ισπανίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος.

Η Ισπανία ολοκλήρωσε δίχως απώλειες την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Λευκορωσία να είναι το τελευταίο -χρονικά- θύμα της. Η "φούρια ρόχα" έκανε το 6/6 και συνεχίζει απτόητη την πορεία της προς την τελική φάση της διοργάνωσης, δεν αποκλείεται όμως στο επόμενο "παράθυρο" να παρουσιαστεί διαφορετική -τουλάχιστον στον πάγκο.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναζητά έναν σύλλογο για να... ξεσκουριάσει, δεδομένου ότι βρίσκεται στην εθνική ομάδα της Ισπανίας από το 2015. Τα τρία χρόνια στη "φούρια ρόχα" φαίνεται πως τον έχουν κουράσει, με τον ίδιο να απαντά σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι με τη Λευκορωσία ήταν το τελευταίο του στην ομάδα:

" Είναι μια πιθανότητα, θα μπορούσε. Είπα βέβαια στους παίκτες μου να μην με "θάψουν". Στο μυαλό μου, αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Αν αποδειχθεί έτσι, σίγουρα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπει το τέλος".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ