ΜΠΑΣΚΕΤ

Σερβία: Με ενίσχυση από την EuroLeague κόντρα στην Ελλάδα!

Σερβία: Με ενίσχυση από την EuroLeague κόντρα στην Ελλάδα!
EUROKINISSI

Οι Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς θα ενισχύσουν την Εθνική Σερβίας στον αγώνα με την Ελλάδα (3/12, 21:15) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα μάλλον απροσδόκητα καλό νέο έμαθε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς λίγες ημέρες πριν από το επόμενο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου . Οι Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς, παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague και δεν συμπεριλαμβάνονταν στην αρχική 16άδα που είχε υπολογίσει, τον ενημέρωσαν ότι θα δώσουν το "παρών" στον αγώνα με την Ελλάδα στις 3/12 (21:15).

" Μιλήσαμε με τις ομάδες των παικτών. Ο Γιόβιτς και ο Λούτσιτς θα βρίσκονται στο Ισραήλ, αλλά δεν θα μας βοηθήσουν μετά το παιχνίδι της Μπάγερν στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι. Ωστόσο, θα ταξιδέψουν μαζί μας στο Βελιγράδι για να παίξουν την Δευτέρα. Η Αναντολού Εφές επέτρεψε και στον Βασίλιε Μίτσιτς να είναι με την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τις ομάδες που επέτρεψαν στους παίκτες τους να μας βοηθήσουν", είπε στα σερβικά Μ.Μ.Ε. ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ισραήλ στις 30/11 και εντός έδρας την Ελλάδα στις 3/12. Εν αντιθέσει με την Ελλάδα, που έχει προκριθεί ήδη στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Σερβία έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Με ρεκόρ 5-3 βρίσκεται στην 3η θέση του 12ου ομίλου και με τέσσερις αγώνες να απομένουν, χρειάζεται είτε δύο νίκες για να το καταφέρει από αυτό το "παράθυρο", είτε νίκη επί του Ισραήλ και μία ήττα της Γεωργίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ