FIBA WORLD CUP

Σερβία - Ιταλία 71-65:Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς ήταν ξανά το αφεντικό

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΙΤΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΙΤΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σερβία νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα την Ιταλία (71-65), με τη "σκουάντρα ατζούρα" να είναι πάντως βελτιωμένη από την στιγμή που εντάχθηκαν στο ροτέισον ο Ντανίλο Γκαλινάρι με τον Λουίτζι Ντατόμε.

Η προσθήκη του Ντανίλο Γκαλινάρι και του Λουίτζι Ντατόμε ανέβασε αισθητά την ποιότητα τις Ιταλίας, παρόλ' αυτά η Σερβία κέρδισε ξανά την ομάδα του Μέο Σακέτι. Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Κίνα, σε τουρνουά - προάγγελο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους "όρλοβι" να φτάνουν στη νίκη (71-65).

Μπορεί το +6 να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το +32 με το οποίο επιβλήθηκαν στο " Ακρόπολις", πλην όμως άφησαν το πόδι από το γκάζι στην τελευταία περίοδο. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε η ιταλική ομάδα, προκειμένου να γυρίσει από το -17 και να διεκδικήσει τη νίκη, την οποία όμως πανηγύρισε στο φινάλε η Σερβία.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (15 πόντοι) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, με τον Νέμανια Μπιέλιτσα (8 πόντοι) να ακολουθεί. Από την άλλη, ο Μάρκο Μπελινέλι (18 πόντοι) και ο Ντάνιελ Χάκετ (15 πόντοι) ηγήθηκαν επιθετικά για την Ιταλία, από τη δωδεκάδα της οποίας -για το σημερινό φιλικό- αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-17, 47-34, 59-48, 71-65

ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Σιμόνοβιτς 6, Μπογκντάνοβιτς 15 (3), Μπιέλιτσα 8 (2), Λούτσιτς, Ραντούλιτσα 4, Μπίρτσεβιτς 3 (1), Γιόκιτς 5, Μιλουτίνοβ 10, Μίτσιτς 1, Γκούντουριτς 8 (1), Γιόβιτς 11 (3), Μαριάνοβιτς

ΙΤΑΛΙΑ (Σακέτι): Μπελινέλι 18, Μπιλίγκα, Βιτάλι, Γκαλινάρι 11 (4/12 σουτ), Χάκετ 15 (4), Φιλόι 3 (1), Μπρουκς 6, Τεσιτόρι 2, Ρίτσι, Αμπάς 3 (1/7 σουτ), Σακέτι, Ντατόμε 7 (1)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ