FIBA WORLD CUP

Πόποβιτς για την ατάκα Τζόρτζεβιτς: "Δεν δίνω σημασία"

Πόποβιτς για την ατάκα Τζόρτζεβιτς: "Δεν δίνω σημασία"
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποθέωσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, προτίμησε όμως να μην απαντήσει στο σχόλιο που έκανε για την περίπτωση που διασταυρωθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ΗΠΑ και Σερβία.

Πριν από μερικές ημέρες ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε σε σερβικό σάιτ ότι σε περίπτωση που η Σερβία βρει μπροστά της τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, τότε " ας τους βοηθήσει ο Θεός". Σήμερα λοιπόν δόθηκε η ευκαιρία στους Αμερικανούς να απαντήσουν, στις δηλώσεις που έκαναν στα media. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, πάντως, προτίμησε να μην ασχοληθεί...

" Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Σάσα. Δεν δίνω σημασία. Κάνω αυτό το επάγγελμα πολύ καιρό. Είναι πάντως εξαιρετικός προπονητής. Είναι ανταγωνιστικός και υπήρξε ήρωας στην Ευρώπη ως παίκτης. Είναι φανταστικός, έχουν ιστορικά επιτυχημένο πρόγραμμα μπάσκετ και έχουν τρομερή ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.

Έχουν βάθος, είναι ταλαντούχοι και δουλεύουν πολύ. Θέλουν να κερδίσουν όπως όλοι. Ο κόσμος μιλάει, αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο συνήθως δεν απαντώ", τόνισε ο Αμερικανός ομοσπονδιακός προπονητής.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ