FIBA WORLD CUP

Πόποβιτς: "Είναι ευκολότερο να περιορίσεις τον Γιάννη με κανόνες FIBA"

Πόποβιτς: "Είναι ευκολότερο να περιορίσεις τον Γιάννη με κανόνες FIBA"
FIBA FIBA

Κολακευτικά ήταν τα λόγια του Γκρεγκ Πόποβιτς για την Ελλάδα, την οποία αποκάλεσε έμπειρη και καλά προπονημένη, πριν μιλήσει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λίγα λόγια και καλά είπε ο Γκρεγκ Πόποβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ελλάδα . Αφού πρώτα εξήγησε ότι νίκησε μια έμπειρη και καλά προπονημένη ομάδα, παραδέχθηκε πως είναι ευκολότερο να περιορίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ματς υπό τους κανονισμούς της FIBA, παρά σε αναμέτρηση του ΝΒΑ.

ΣΕΝΤΖΕΝ, ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Οι Αμερικανοί συνεχίζουν στη διοργάνωση, με τον 70χρονο τεχνικό να εξηγεί πως σιγά-σιγά οι παίκτες του αρχίζουν να βρίσκουν χημεία και μαθαίνουν να παίζουν μαζί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκρεγκ Πόποβιτς:

" Παίξαμε με μία πολύ έμπειρη ομάδα, καλά προπονημένη, που εκτελεί καλά. Ήταν σημαντικό τεστ για εμάς, τη στιγμή που προσπαθούμε για να κερδίζουμε αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση. Στην άμυνα είχαμε ποικιλία και εμπειρία, απέναντι στον Γιάννη και σε μια ομάδα που κάνει λίγο απ' όλα. Κάναμε καλή δουλειά.

Δούλεψε αυτό που θέλαμε. Η άμυνα βοηθά την επίθεση, όμως έχουμε 12 παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί και προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να τα καταφέραμε. Συμφωνώ ότι είναι πιο εύκολο να περιορίσεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παίζοντας με τους κανονισμούς της FIBA".

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ