Πληρότητα 80% στο δεύτερο "παράθυρο"

Πληρότητα 80% στο δεύτερο "παράθυρο"

Οι φίλαθλοι "αγκάλιασαν" τις προσπάθειες των εθνικών ομάδων στην 3η και στην 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, καθώς στο δεύτερο "παράθυρο" της FIBA υπήρξε πληρότητα κατά 80% στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το δεύτερο "παράθυρο" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και η FIBA είναι ικανοποιημένη από την προσέλευση των φιλάθλων στις αναμετρήσεις.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε πως στις 32 αναμετρήσεις του δεύτερου "παραθύρου" που έγιναν στην Ευρώπη υπήρξε πληρότητα 80% στα γήπεδα, ενώ συνολικά περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των εθνικών ομάδων.

Η FIBA νιώθει δικαιωμένη από την προσέλευση των φιλάθλων, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, αυτή επιβεβαιώνει την ανάγκη και τη σημασία της ύπαρξης των προκριματικών που φέρνουν τις εθνικές πιο κοντά στους φιλάθλους, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

Η μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων έγινε στην Γεωργία στην αναμέτρηση με την Γερμανία (9.000), sold out σημειώθηκαν στη Γαλλία και στην Ιταλία και τα 8.045 εισιτήρια που κόπηκαν στο ματς της Σουηδίας με την Τουρκία είναι ρεκόρ για την εθνική ομάδα ανδρών της χώρας της Σκανδιναβίας.

Οι αναμετρήσεις στην Ευρώπη που συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερο κοινό:

Photo Credits: FIBA

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24