FIBA WORLD CUP

Πλήρης επιβεβαίωση για την πρόταση της FIBA στην EuroLeague

Πλήρης επιβεβαίωση για την πρόταση της FIBA στην EuroLeague

Η FIBA επιβεβαίωσε το χθεσινό δημοσίευμα του Sport24.gr, δημοσιεύοντας την εναλλακτική πρόταση που έκανε στην EuroLeague για τα "παράθυρα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Sport24.gr παρουσίασε χθες την πρόταση που έκανε η FIBA στην EuroLeague ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα με τα "παράθυρα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Σήμερα, λοιπόν, κατέφτασε και η επιβεβαίωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία ανέλυσε το εναλλακτικό πλάνο που έχει σχεδιάσει για τα "παράθυρα", με στόχο να... βολευτούν τόσο η ίδια η FIBA, όσο και η EuroLeague.

" Σε απάντηση στις δημοσιογραφικές έρευνες για τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, η FIBA επιβεβαιώνει ότι παρουσίασε μια συμβιβαστική λύση στις 16 ομάδες της EuroLeague, στους προέδρους και στην ECA.

Η λύση έχει ως εξής: Κατά τη διάρκεια των παραθύρων του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου, όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου θα μπορούσαν να μεταφερθούν από την Πέμπτη στην Παρασκευή, ενώ τα οκτώ παιχνίδια της EuroLeague για την Πέμπτη και την Παρασκευή να μεταφερθούν την προηγούμενη Τρίτη. Με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες της EuroLeague θα μπορέσουν αγωνιστούν με τους καλύτερους παίκτες τους, επιτρέποντας παράλληλα σε αυτούς της EuroLeague να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες τους", αναφέρει η ανακοίνωση της FIBA.

Δείτε πως θα διεξαχθούν οι αγώνες, εφόσον "περάσει" η πρόταση της FIBA:

Πλήρης επιβεβαίωση για την πρόταση της FIBA στην EuroLeague
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ