FIBA WORLD CUP

Πέρασε από πάνω του, αλλά δέχθηκε το καλάθι!

Πέρασε από πάνω του, αλλά δέχθηκε το καλάθι!

Μία απίστευτη φάση διαδραματίστηκε στον αγώνα της Κεντρικής Αφρικής με την Μοζαμβίκη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αφού ένας Κεντροαφρικανός πέρασε πάνω από τον αντίπαλό του σε προσπάθειά του να αμυνθεί (!) πριν τελικά δεχθεί η ομάδα του το καλάθι!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που περισσεύσει στις ομάδες τις Αφρικής αυτό είναι τα αθλητική προσόντα των παικτών. Κάτι που έγινε σαφές ακόμα μία φορά σε ένα παιχνίδι που - κακά τα ψέματα - μάλλον ήξεραν ελάχιστα ότι διεξήχθη χθες (24/2): Αυτό ανάμεσα στην Κεντρική Αφρική και την Μοζαμβίκη. Τι έγινε όμως σε αυτό το παιχνίδι; Μία φάση που δεν βλέπεις κάθε μέρα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα λοιπόν, ο Ντέιβιν Κανιβέτε της Μοζαμβίκης προσπάθησε να σκοράρει, όταν μπροστά του βρέθηκε ο Τζίμη Τζιμπραμπάγιε, ο οποίος θέλησε να τον κόψει. Βλέποντας λοιπόν τον αντίπαλό του, ο Κανιβέτε έκανε προσποίθηση, με τον Τζιμπραμπάγιε να πηδάει τόσο ψηλά που πέρασε πάνω από τον αντίπαλό του (!) και τον παίκτη από την Μοζαμβίκη να πετυχαίνει τελικά καλάθι και φάουλ!

Για την ιστορία, η Μοζαμβίκη κέρδισε τελικά με 59-52 μέσα στην έδρα της Κεντρικής Αφρικής.

Δείτε την τρομερή φάση:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ